Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Shamanic Dream Massage

Deze sjamanistisch gekleurde full body massage laat je reizen in de magische dimensies van je onderbewustzijn. Voorafgaand aan de massage ontvang je een rapé die je hoofd leeg maakt en je makkelijker in je lichaam laat zakken. De massage zit vol bijzondere klanken en geluiden, geuren en kleuren, aanrakingen die de energieën in jouw lichaam activeren en die je dan door je gehele lichaam zult voelen stromen.

De ervaringen die je kunt krijgen zijn vaak heel mooi en magisch, met soms prachtige beelden en gevoelens, maar kunnen soms ook heftig zijn, omdat je in lichte trance kunt geraken en/of naar andere dimensies kunt reizen. Het is dan ook aan te raden om deze massage pas te ondergaan als je al enige ervaring hebt met trance reizen, zoals bijvoorbeeld via de Intuïtieve Massage, de verbonden ademhaling, ’n Ayahuasca ceremonie of ceremonies met andere plantmedicijnen.

Tijdens de massage speel ik Shamanistische muziek af en reproduceer ik klanken die vanuit jouw onderbewustzijn aan mij worden doorgegeven. Deze klanken raken jou zodanig in je lijf en je bewustzijn, dat je dieper in je lijf zakt, intenser gaat voelen wie je bent en wat jij nodig hebt om gezonder en gelukkiger te worden en laten blokkades loskomen.

Verder geef ik je tijdens de massage een bad van onvoorwaardelijke liefde en laat de energie in je lichaam beter stromen. Ook deze manier van aanraken laat je je meer over jezelf, waar je op dit moment staat, weten. Ook dat bevordert het verwerken van oude emoties en laat je je overtuigingen opnieuw bekijken.

Deze massage is er in die verschillende lengtes, 120 (ontspanning), 150 (healing) of 180 minuten (deep healing). Elke langere versie gaat iets dieper dan de kortere variant. Bij de langste variant van 180 minuten is er de optie om de intieme delen mee te behandelen. Dit is zeer zeker niet als erotische variant bedoeld, maar juist om meer bewustzijn te verkrijgen op de Kundalini energie en de werking van onze mind bij intimiteit. Hierdoor leer je beter om te gaan met de energie die gaat stromen bij intimiteit, kun je meer leren genieten van de liefde in deze energie en kun je afscheid leren nemen van de platte lustvolle manier van intiem zijn, zoals deze je is aangeleerd. Alles bij elkaar is dit zeer waarschijnlijk de meest krachtige helende massage die je je kunt bedenken.

Wil je meer weten, zoals of deze massage voor jou geschikt is, neem dan even contact met mij op.

Boeken

Klik hier om een afspraak te maken.