Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Recensies

Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat ik het beoordeeld heb.
Ik behoudt het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
Anita Bol Anita Bol schreef op 2 oktober 2018:
Vandaag mocht ik weer een hartverwarmende , liefdevolle massage gekregen ! Wat verstaat Edwin zijn vak. Voelt precies aan wat ik nodig heb zonder daarbij over mn grens te gaan..... diepe dankbaarheid Edwin !
Anita Bol Anita Bol schreef op 8 september 2018:
De helende massages van Nirbhaya hebben mij ontzettend goed gedaan... ik zit beter in mn vel , heb veel pijn stukken kunnen verwerken! kortom , ik geniet van de massages die Edwin geeft !
Esther Korneef Esther Korneef schreef op 8 september 2018:
Edwin is een man die zijn vak verstaat, ik kwam bij hem door een vriendin heb haar nog nooit zo goed en ontspannen gezien ik vertelde haar dit wil ik ook zo kwam ik in contact met Edwin ik vroeg om een massage en kreeg er een de ervaring die ik nog meemaken was liefdevol en ontspannen hij voelde tijdens de massage dat ik nog wat blokkades bij mijn had deze kon ik loslaten ben zo ontzettend dankbaar dat ik deze man Edwin van harte kan aanbevelen ik vertrouw hem voor tweehonderd procent in zijn kunnen als therapeut en beveel hem graag aan aan mijn vrienden en kennissen
Jet Jet schreef op 7 april 2018:
Gisteren heb ik van Edwin een deskundige behandeling gekregen, die mij innerlijk rust heeft gebracht. Met aandacht onderging ik regressie therapie en dat heeft in mij het één en ander wat opgeruimd. Daar waar hij nu gevestigd is, biedt voor hem veel mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Het is warme omgeving, waar velen zich prettig voelen. Ik beveel iedereen aan om bij hem, daar waar het nodig is, voor diegene de juiste behandeling te nemen. Veel succes, Edwin!
Raphael Raphael schreef op 5 december 2017:
De eerste afspraak voor een massage, begint met een uitgebreid voorgesprek. Edwin legt uit dat de meeste mensen (in deze maatschappij) vanuit hun hoofd (moeten) denken en minder met hun hart (mogen) voelen. Ik ben hoog gevoelig (hsp) en ik liep keer op keer tegen dezelfde terugkerende patronen aan; in (partner-) relaties en bij werkgevers. Mijn vraag aan Edwin was, of hij mij kon helpen bij het leren loslaten van energetisch, vastzittende patronen. Ik wilde een volledige transformatie en een mindset, leren teweegbrengen. Ik zat letterlijk gevangen in mijn eigen lichaam en had niet veel zelfvertrouwen meer. Edwin legt uit, dat hij met zijn liefdevolle aanraking/massage, de stroming van energie vrij maakt, van alles wat energetisch in mijn lichaam vastzit. En dat ik alle angsten en onzekerheden, kan leren omzetten in onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf. Bij ieder stukje uitleg, vraagt Edwin of ik het begrijp wat hij vertelde en ook, dat ik áltijd een vrije keuze heb om mijn eigen grenzen aan te geven, of om ‘stop’ te zeggen. Voordat de massage begint, stelt Edwin de vraag, of er voor die dag een grens is. Edwin masseert intuïtief, vanuit zijn hart, puur, zuiver en zonder oordeel, zoals ik dit ervaar. En door de liefdevolle tederheid van zijn massage en het vertrouwen in hem, dúrf ik mijn grenzen aan te geven. Er liggen heel wat tranen op de massage tafel. Deze komen, wanneer Edwin mijn ‘creatieve-kind-kant’, masseert, wat van vroeger uit, al is onderdrukt. Het voelt enorm troostend, wanneer hij mijn hand een tijdje vast heeft. Ook bij mijn onderrug, heeft het effect dat ik een enorme energiestroom door mijn lichaam voel stromen, bij masseren, of door alleen zijn handen neer te leggen en zijn energie te voelen. Wanneer ik op mijn rug lig en heel kwetsbaar ben, voelt iedere aanraking, ontspannen en geborgen tegelijkertijd. Het maakt een massage voor mij compleet, wanneer Edwin zijn aandacht aan alle delen van mijn lichaam geeft. De massage(s) zelf ervaar ik keer op keer als een diepe verbondenheid met mijzelf, heftig, verdrietig en intens. Mijn hele zijn ontspant. Door het voorgesprek, Edwin’s woorden en massage, ontstaat er voor de duur van de massage een band van integriteit en volledig wederzijds vertrouwen. Geweldig om dit loslaatproces via massages bij Edwin te mogen ervaren !
Stephanie Schoonhoven Stephanie Schoonhoven schreef op 22 november 2017:
Zoveel liefde & vertrouwen ontvangen, zonder seksuele bijbedoelingen
Evelyne Hartevelt Evelyne Hartevelt schreef op 4 oktober 2017:
Heel relaxed na een mooie ervaring!
Kim van gestel Kim van gestel schreef op 13 september 2017:
In het proces waar ik in zit de zoektocht \"wie ben ik eigenlijk?\" kwam ik bij Edwin terrecht. Eigenlijk kan ik helemaal niet goed uitleggen wat hij doet. Ja uiteraard masseren op liefdevolle wijze. Maar ik heb nooit gedacht dat er met twee sessies al zoveel opgeruimd kan worden! Wonderlijk! Zelfliefde, rust, minder angst, meer ontspannen en licht in mijn hoofd! Heel bijzonder Edwin wat je doet. Ondanks dat ik de eerste keer best spannend vond ben ik toch voor een tweede keer gekomen. Daar ben ik heel blij om want we hebben flink wat werk verricht. Na de tweede keer lijken zoveel dingen waar ik eerder bang was of te veel overna dacht, hoef ik nu alleen even te checken in mijn lijf of het gebeurt al vanzelf! Heel erg bedankt ook voor de goede nazorg. Als ik je weer nodig heb weet ik je te vinden. Liefs kim
Jolande Oude Essink Jolande Oude Essink schreef op 5 september 2017:
Beste lezers, op 6 september mocht ik mijn 2e massage ontvangen van Edwin Muit en dat bleek een wijs besluit! Net als tijdens de 1e massage kwam er ook deze keer weer veel oud zeer VRIJ en dit bracht me weer een stapje dichterbij MIJ! Wat ik tijdens de massage heb mogen ONTVANGEN vormde het antwoord op mijn VERLANGEN. Dat wat ik al zolang in mezelf had OPGEBORGEN ging me steeds meer pijn BEZORGEN. Medicijnen hielpen NIET bij dit VERDRIET. Dit was slechts ONDERDRUKKEN en ik wilde niet langer BUKKEN onder gevoelens van angst en ZORGEN. Bij Edwin voelde ik me GEBORGEN. De behandeling voelde zuiver en ZACHT en heeft me veel genezing GEBRACHT. Nu schijnt een warme ZON en voel ik mijn BRON! Elke letter in mijn GEDICHT voelt oprecht en is geschreven in een helder LICHT! VOOR EDWIN, Warme SFEER, OMMEKEER, oud ZEER mocht GAAN, zonder argwaan, mijn lijf VERSTAAN. VRIJGEKOMEN, in mijn dromen, kon het STROMEN. In een DANS, de nieuwe kans geeft me GLANS. ONTWAAKT, diep geraakt, sprong GEMAAKT. ONBEVANGEN, kon ontvangen, mijn verlangen. GEHEELD, pijn gedeeld, weg gestreeld. ZUIVERHEID, drempel kwijt in DANKBAARHEID!
Nina Nina schreef op 31 augustus 2017:
Daar waar ik even niet wist hoe ik verder moest en zo met mezelf in de knoop zat, kwam ik de site van Edwin tegen en heb ik een afspraak gemaakt. Toen ik de ruimte binnenkwam voelde ik me al thuis in dit warme nest! Een prachtige lamp, mooie kleur op de muur en het grote boedhabeeld maakte me dat ik me goed op me gemak voelde. Alles werd uitgebreid uitgelegd en hoe fijn is het te weten dat alles wat er bovenkomt er daadwerkelijk ook mag zijn zonder een oordeel of een mening. Er kwam al heel snel wat naar boven met de nodige tranen en dat was prima. De warme olie, mooie klanken, prachtige muziek en de liefdevolle aanrakingen maakte het allemaal meer dan goed! Hoe fijn is het om even niets te moeten en dat er iemand is die voor jouw een paar uur zorgt zonder er iets voor terug te verwachten. Wat een prachtig, puur en liefdevol begin van mijn innerlijke reis was dit. Een reis waarin ik mezelf weer een beetje terugvond en mijzelf weer wat waard vond. Dank je wel Edwin, dat jij mij wilt begeleiden tijdens deze reis! Tot snel, liefs Nina
Jolanda Jolanda schreef op 23 augustus 2017:
LISTEN TO YOUR INNER VOICE. ONLY YOU KNOW WHAT WILL TRULY MAKES YOU FEEL HAPPY! Ons lichaam liegt nooit en spreekt haar eigen taal. Het is een mooi en puur verhaal. Het spreekt zich uit in woorden van vreugde en verdriet. Het ontroert ons als een prachtig lied. Het zijn geen woorden uit een boek en soms raken we de draad even zoek. Dan zitten we klem en trappen we, (onbewust), op de rem en spreekt onze innerlijke stem. Zo was het precies bij mij. Ik voelde me niet meer echt vrij. Er zat wat klem en ik voelde mijn rem. Dit gaf kwalen en ik wilde niet blijven dwalen. Ik las de site van Edwin Muit en maakte een kordaat besluit. Wat in me zat moest er toch een keer uit. Beetje spanning bij het begin echter ik zat er al snel helemaal in. WEG met al die verhalen in mijn hoofd want die had ik immers al lang genoeg geloofd. De behandeling bij Edwin werd een prachtige reis naar het eiland binnenin mij. Ik voelde me VEILIG en er kwam een boel oud zeer vrij. Geen moment voelde vreemd, de sfeer was warm en Edwin bood een beschermende arm. Ik voelde geen schaamte of spijt en de therapeut nam ALLE tijd. Ik voelde me echt gehoord en gooide ook nog wat angsten overboord. Ik heb deze behandeling zonder maren of gevaren als zeer positief en helend ervaren. Het was als een vakantiereis naar het land van mijn dromen en ik ben er ook nog aangekomen. Voor ieder die dit leest heb ik een vriendelijk advies. Hulp durven zoeken als je even vastzit is geen verlies. Investeer in het verstaan van je innerlijke stem en laat hem eens los, die begrenzende rem! Mijn ogen stralen nu al meer en ik ga zeker nog een keer!
Winnie Joosten Winnie Joosten schreef op 28 juli 2017:
Edwin voelt heel goed aan wat er nodig is en werkt intuïtief. Dat wat er nodig is, geeft hij. Hij creëert een sfeer van veiligheid en vertrouwen zodat alles er mag en kan zijn. Ik raad Edwin absoluut aan, een waar cadeau voor jezelf.
Caroline Slootjes Caroline Slootjes schreef op 18 juli 2017:
Dit keer had ik de Shamanic Dream Massage geboekt. Wow, wat een warme ervaring. Na toediening van de rapé nam ik plaats op de massagetafel en startte Edwin met de behandeling. Alle aanrakingen gloeiden na en ik voelde diepe ontspanning. De klanken gaven deze massage een extra dimensie. Erg fijn om deze 'Shamanic Dream' te hebben mogen ervaren. Dankjewel Edwin!
Wendy Nuiten Wendy Nuiten schreef op 17 juli 2017:
Wat een bijzondere en liefdevolle massage heb ik mogen ontvangen. Ik kan het iedereen aanraden. Weer terug in mijn hart en uit mijn hoofd. Mooie gedachtes komen en gaan vandaag...voel me als herboren. Bedankt
Gerdien Gerdien schreef op 16 juli 2017:
Na voor de eerste keer bij Edwin te zijn geweest, had ik tijd nodig om te landen en de healing te integreren. En wauw, wat een transformatie! Mijn energie is in een snel stijgende lijn omhoog 'gevlogen' lijkt het wel, en door de kundalini energie die weer stroomt voel ik mij zo in contact met mijzelf. Het is bijna niet uit te leggen in een kort berichtje... Het diepe gevoel van rust, respect voor de natuur, voor alles wat leeft, voor het verloop van dingen en de tijd die het nodig heeft. De verbinding met mijzelf en mijn lichaam, het leren hoe ik energie kan gebruiken om dingen te realiseren voor mijzelf en mijzelf te helen en te genezen, de wereld te helen en te genezen. Teveel om op te noemen. Ik ben Edwin diep dankbaar voor de liefde die hij gegeven heeft, de liefde die mocht stromen, het moment van ontspanning. Alle gevoel voor tijd verdween en toen de massage ten einde kwam dacht ik: 'Nu al?' Het was wennen, maar wat een heling. Heel erg fijn. Ik kijk enorm uit naar onze volgende afspraak! Edwin: dank je wel!! Voor wie je bent, voor wat je doet en gewoon bedankt dat je hebt gekozen om hier nu te zijn en zulk geweldig werk te verrichten. 🙂
Linda Knoop Linda Knoop schreef op 13 juli 2017:
Zeker een aanrader de massages
Marleen Verhoeven Marleen Verhoeven schreef op 10 juli 2017:
Vandaag regressie therapie gehad. Bijzonder wat er allemaal is losgekomen. Helemaal bijzonder was het effect. Ik heb veel kunnen oplossen van oude gedachtepatronen
Carola Carola schreef op 29 mei 2017:

Al die keren dat ik slikte, liever weigerde maar toch knikte en ik stilletjes steeds weer schikte, in mijn eenzaamheid bijna stikte, daar kwam diep verdriet vandaan. " Het zegt kies eens voor jezelf voortaan". De stap was moeilijk, maar als ik iemand daarvoor wil bedanken is het Edwin. Wat een warme en liefdevolle massages heb ik mogen ontvangen. Nooit is hij over mijn eigen grenzen heen gegaan. Altijd vol vertrouwen, respect en nooit oordelend. Hier mag en kan je volledig jezelf zijn.

Sandra Burgmans Sandra Burgmans schreef op 24 mei 2017:
Toen ik Edwin belde voor mijn eerste afspraak en hem vertelde wat mijn klachten waren wist hij direct wat ik nodig had. Voor het eerst in mijn leven wist ik ook meteen dat dit goed was al wist ik totaal niet wat mij te wachten stond. De extreme drukte in mijn hoofd was de reden voor mijn afspraak niet wetende waar dit vandaan kwam. Toen ik bij Edwin kwam werd mijn gevoel meteen bevestigd de veiligheid en geborgenheid het voelde als thuiskomen. Toen ik mijn naam zag op de deur en de praktijkruimte inkwam werd mijn gevoel steeds sterker hier had ik jaren eerder moeten zijn. Het gesprek vooraf was ook zo professioneel beter kan gewoon niet. Alles wordt perfect uitgelegd en er wordt heel duidelijk over jouw grenzen gesproken. Toen begon de massage niet in woorden uit te leggen zo liefdevol en op jou als individu afgestemd. Heel prettig tijd bestaat er niet. Toen ik naar huis ging besefte ik nog niet wat deze massage mij zou brengen tot de volgende dag. Onbewuste trauma\'s kwamen er de volgende dagen uit op een manier precies zoals Edwin mij voor de massage zo goed had uitgelegd ongelooflijk vond ik het dat dat na 1 massage mogelijk was. Na die drie dagen was het ook direct weer over en kreeg ik mijn zelfliefde terug. Ik wist niet eens dat het mij daar aan ontbrak maar dat was dus mijn inzicht die ik ineens terug kreeg. Wat er daarna met mij is gebeurt is niet in woorden uit te drukken. Inmiddels ben ik drie keer geweest en ben ik totaal in balans met lichaam mind en ziel. En mijn ziel laat mij nu wonderbaarlijke inzichten zien. Kortom ik raad deze intuitieve massage echt iedereen aan die weer volledig zichzelf wilt zijn en er stralend uit wil zien. Lieve Edwin heel erg bedankt jij verricht echt wonderen. Liefs en tot snel, Sandra
Paula de Bruin Paula de Bruin schreef op 2 mei 2017:
wat een warme en veilige omgeving. Je wordt met geduld en respect behandelt. Je kan je zelf leren zijn, daar is er ruimte voor. Je voelt je daar zo veilig en vertrouwt. Dat alles naar boven mag komen. Er is geen oordeel of veroordeel!