Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Over Edwin

Na beroepen in vele verschillende vakgebieden, zoals consultant, financieel-, logistiek- en ICT management, uitgeoefend te hebben, heb ik enkele jaren geleden mijn echte passies en talenten mogen ontdekken; anderen op liefdevolle wijze steunen in hun spirituele groei, bij het verwerken van trauma’s en helpen bij diverse psychische, emotionele en fysieke klachten. Dit doe ik op mijn eigen unieke wijze met energetische massages, (chakra) healingen, de transpersoonlijke regressie- en reïncarnatie therapie en life coaching.

Mijn professionele opleidingen, jaartrainingen, na-scholingen en diverse workshops heb ik gevolgd of volg ik nog steeds bij diverse gerenommeerde instituten en collegae. Daarnaast geef ik graag het goede voorbeeld door zelf ook regelmatig healingen, en andere behandelingen te ontvangen, die mijn persoonlijke en spirituele groei bevorderen.

Volgens mijn cliënten en enkele experts uit het vak zijn de behandelingen die ik geef zeer liefdevol, krachtig energetisch en van hoge kwaliteit. Ik geef je tijdens een sessie alle ruimte om samen te ontdekken wat ontdekt mag worden en verschaf je de mogelijkheid om jouw eigen helderheid, inzichten en bewustzijn te vergroten, alsmede groei en balans voor je ZELF te realiseren.

Verder laat ik liever anderen via het gastenboek over mij vertellen. Kijk ook eens voor teksten en gedichten van mij en teksten van andere die ik waardeer op mijn Facebook pagina. 

Als je mij eerst persoonlijk nog beter wilt leren kennen, mag je mij altijd even bellen, met mij chatten of maak een afspraak voor een intakegesprek al dan niet direct gevolgd door een sessie.