Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Nirbhaya Healing Chakra

We hebben meerder chakra’s in ons lichaam die de energie van onszelf als ook van buitenaf verwerken.
O.a. onze emoties, intuïtie en ons hormonale systeem worden beïnvloed door blokkades in de chakra’s. Onderaan deze pagina vind je meer uitleg. Wil je nog meer weten, dan is er ruim voldoende informatie te vinden op het internet.

Bij de Chakra Healing (105 minuten ) wordt speciale diep werkende muziek gedraaid, waarvan de frequentie correspondeert met die van de chakra’s. Met mijn handen zuiver, balanceer en versterk ik de werking van je chakra’s. Verder verbind ik de chakra’s met elkaar. Hierdoor gaan de chakra’s beter functioneren en zul je beter gebruik kunnen maken van je intuïtie, kun je beter omgaan met je emoties en zal ook je hormonale systeem verbeteren.

Verder kun je ook de Chakra Healing Plus (135 minuten ) boeken. Bij deze variant gebruik ik naast de hierboven genoemde technieken ook klankschalen, mineralen en licht in de kleuren van de chakra’s. De verschillende klankschalen hebben een unieke frequentie die resoneert met de te behandelen chakra’s en worden op of vlakbij je lichaam geplaatst, waardoor de trillingen van de klankschalen eventueel aanwezige blokkades losmaakt. Ook het geluid zelf is helend. De verschillende bij de chakra’s passende mineralen worden op het lichaam geplaatst en met twee speciale staafjes aangetikt, waardoor de energie van de mineralen in je chakra’s wordt opgenomen en zo hun helende werk kunnen doen. Tot slot zal het licht tijdens de behandeling van de chakra’s in de daarvoor passende kleur worden gezet, waardoor de frequentie van het licht haar helende werk doet. De unieke en complete combinatie van het werk van mijn handen, de muziek, de klankschalen, het licht en de mineralen geeft je de meest uitgebreide vorm van healing op de chakra’s.

Je kunt in diepe ontspanning komen, beelden zien, visioenen en inzichten krijgen en reizen door de tijd ervaren, en toch helder in het hier en nu aanwezig zijn. Het versterkt het bewustwordingsproces.

Sommigen gaan naar eerdere levens, anderen naar bepaalde momenten uit hun huidige leven, zoals hun geboorte of de tijd in de baarmoeder en weer anderen krijgen beelden die hen inzichten in hun huidige levensfase en/of -proces geven. Je gaat deze gebeurtenissen liefdevol(ler) ervaren en kunt zo trauma’s en pijnen, zelfs die waar je je nog niet bewust van was, makkelijker verwerken. Je kunt af en toe momenten van pijn of verdriet beleven, maar vooral ook van ontspanning, liefde en gelukzaligheid. Op dat moment vindt er heling plaats. Enkele van mijn cliënten krijgen ook beelden te zien of, als ze er voor openstaan en het wensen, voelen de aanwezigheid van overleden geliefden en of andere goedwillende zielen.

Je voelt je veel vrijer, energieker en opgeruimder. Na een of meer behandelingen vindt je je innerlijke kracht terug, straal je meer vreugde en zelfvertrouwen uit en zul je je verder openen en hoger gaan trillen. De healing is ook geschikt om van verslavingen en vastgeroeste patronen af te komen.

De Chakra’s

De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Chakra`s zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Ze staan in het transformatieproces van de geïncarneerde mens in verbinding met de hoger gelegen lichamen. Deze hogere velden van bewustzijn kunnen verbindingen aangaan met de hogere energiespiralen en kosmische levensenergie.

De Chakra Healing duurt 105 minuten en de Chakra Healing plus duurt 135 minuten, beiden inclusief intake en nazorg.

Boeken

Klik hier om een afspraak te maken.