Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Maak een afspraak

Openingstijden:

Voor het maken van een afspraak kun je rechtstreeks in de nieuwe online agenda de nog beschikbare tijden zien en je gewenste behandeling meteen op de voor jouw geschikte tijd/dag boeken. In voorkomende gevallen is het soms ook mogelijk om een aangepaste starttijd/dag overeen te komen.

 

Klik hier voor instructies bij het boekingsproces. De instructie pagina zal als nieuw tabblad openen, zodat je tijdens het proces moeiteloos kunt switchen en er geen ingevulde gegevens verloren gaan.

 

Je kunt mij ook bellen voor het maken van een afspraak, waarbij je geholpen wordt in het maken van de meest geschikte behandeling, die past bij jouw situatie en voorkeuren. Het beste kun jij mij bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 9:30 uur op 06 527 181 05. Mocht ik niet in staat zijn je telefonische oproep meteen te beantwoorden laat dan even een bericht achter op de voicemail met duidelijk je naam en telefoonnummer waarop ik je kan bereiken, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Mocht je liever mailen, dan kun je dit doen via de  contactpagina. Geef dan aan welke behandeling/sessie je wenst. Weet je niet te kiezen, geef mij dan aan wat jij nodig hebt of wat je klachten zijn, zodat ik je kan helpen bij je keus. Uiteraard is het ook handig je voorkeurstijd/dag op te geven en een telefoonnummer, zodat ik je kan terugbellen om de afspraak te maken als de gewenste tijd/dag niet beschikbaar is. Als de gewenste tijd/dag wel bechikbaar is en duidelijk is welke behandeling je wenst, zal ik de aanvraag zo spoedig mogelijk bevestigen.