Nirbhaya.nl
menu sluit menu

De ruimten

Bij binnenkomst gaat u naar de tweede etage. Boven gekomen gaat u rechts de gang in. De linker deur is de ingang van Nirbhaya. Naast de deur hangt een schoenenrek waar u uw schoenen in kunt doen, want de ruimten van Nirbhaya mogen niet met schoenen betreden worden. Bij binnenkomst zal ik u ontvangen en uw jas aannemen.

DE BEHANDELRUIMTE

De behandelruimte is fraai vormgegeven met de kleuren true red terracota en wild yellow, welke door het licht van een Marakesh lamp een warm effect van geborgenheid geven.

Hier op de comfortabele stoelen hou ik het voor- en nagesprek met u bij een heerlijk kopje biologische thee naar keuze. Tijdens het voorgesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen, inclusief jouw wensen, jouw grenzen en mijn grenzen. Als alles duidelijk is, zet ik de muziek aan en verlaat ik de ruimte.

 

 

Daarna kun jij je in alle rust omkleden en mag je gaan liggen op de extra zachte, warme en ergonomisch gevormde luxe massagetafel. De massagetafel is voorzien van uitsparingen voor de borsten, eventueel de (zwangere) buik en een zich geheel naar je hoofd vormend gelaatskussen.De lichtsterkte en lichtkleur uit de andere Marakesh lampen kan worden aangepast op het type behandeling en zelfs tijdens de behandeling worden aangepast.

Er zijn helende attributen aanwezig en is er zelfs een piramide van krachtige helende edelstenen gevormd, waarbinnen de behandeling plaatsvindt. Dit alles om het effect van de energetische behandelingen te verhogen. Er hangt een aangename en op de gekozen sessie aangepaste aroma. Indien je voorkeuren hebt voor een specifieke geur of een bepaalde geur juist helemaal niet fijn vindt, kun je dit minimaal een dag van te voren bij mij aangeven. Ik zal dan proberen de geur op jouw wensen aan te passen. Er speelt zachtjes op de achtergrond heerlijke ontspannende en soms helende muziek. 

Na de behandeling wordt het licht tot een minimum gedimd en verlaat ik wederom de ruimte. Hierdoor ontstaat er voor jouw de mogelijkheid om de effecten, de verkregen inzichten en eventuele andere naar boven gekomen zaken, nog eens rustig de kans te geven om te bezinken. Na enkele minuten kom ik terug met een heerlijk glas water en zal ik naast je plaatsnemen en je langzaam terugbrengen naar het hier en nu. Daarna kun je je weer discreet aankleden en drinken we een kopje thee waarbij ik eventueel gerezen vragen zal beantwoorden en/of aandachtig zal luisteren naar wat je wenst te delen.

 

DE CEREMONIE RUIMTE

 

De nieuwe ceremonieruimte is op een paar kleine details na af. Hierbij een kleine impressie van de ruimte in de avond/nacht.

 

 

 

 

 

En een kleine impressie van de ruimte bij daglicht.

 

 

 

 

 

 

De ruimte is ruim 55 m2 groot en geschikt voor ceremonies, workshops, lezingen, kamerconcerten, exhibities, masterclasses, yoga, etc.