Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Boekingsinstructies

Bij het maken van een afspraak doorloop je de volgende stappen:

 

Stap 1)

Kies de gewenste behandeling uit het pop-up menu die verschijnt als je op het veld “Selecteer een behandeling”  klikt.

 

 

 

Stap 2)

Selecteer een datum vanaf wanneer jij de behandeling wenst. Door op het veld “Boek een afspraak op of na…” te klikken verschijnt er een kalender. Let op, dit is niet de datum voor de boeking, maar een datum vanaf wanneer jij een datum gaat zoeken.

 

 

Stap 3)

Kies een weekdag en/of tijdstip wat jouw voorkeur heeft. Bijvoorbeeld woensdag vanaf 12:30 uur en zaterdag. In dat geval haal je de vinkjes bij de andere dagen weg. De voorkeurstijd selecteer je door op het veld rechts van de dag te klikken, waardoor er een lijstje met mogelijke tijden verschijnt. Welke tijden en dagen werkelijk beschikbaar zijn, verschijnen pas als je op de knop “zoek tijdsloten” klikt. Klik dus na je selecties, of als je geen voorkeuren hebt direct, op deze knop.

 

 

Stap 4)

Er verschijnen enkele beschikbare blokken datum/aanvangstijd voor de door jou opgegeven voorkeuren. Staat er geen geschikte plek tussen of verschijnt er niets, klik dan op de knop “Toon meer” waarna er meer mogelijkheden verderop in de maand/jaar verschijnen. Kies vervolgens het blok dat jou schikt.

Er staan ook grijze blokken met de tekst “Geboekt” tussen. Deze kunnje niet selecteren. Het betekent slechts dat iemand anders op dit tijdstip al een boeking heeft staan.

 

 

 

Stap 5)

Als je alle mogelijke keuzes hebt gemaakt en ingevuld, verschijnt er een menu waarin jij jouw contactgegevens invult en waar je in het veld “Opmerkingen” extra informatie aan mij kunt geven die van belang kan zijn voor de behandeling of waarin je nog vragen of opmerkingen kunt plaatsen. Tot slot klik je op de knop “Boek” waarmee je je boeking plaatst. Gefeliciteerd, de boeking is geslaagd. Zowel jij als ik krijgen hiervan een e-mail bericht.

 

 

Stap 6)

Hou je e-mail in de komende uren in de gaten, want ik beoordeel de boeking nog even. De reden hiervan is enerzijds om dubbele boekingen te voorkomen en anderzijds bij nieuwe cliënten te mogelijkheid te nemen om te verifiëren of de gekozen behandeling geschikt is en past bij jouw situatie.

Dit geeft jou tevens de mogelijkheid om iets te boeken en daarmee de datum/tijd alvast te reserveren terwijl je de opties die je daarbij hebt overwogen aan mij in het veld “Opmerkingen” plaatst. Kies dan wel de langste sessie van je opties, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd wordt gereserveerd en ik je niet hoef teleurstellen. In dat geval zal ik in overleg treden met jou per telefoon, e-mail of whattsapp. Ook daarvan kun je je voorkeur en bereikbare tijden opgeven in het veld “Opmerkingen”.

Pas als je een definitieve bevestigingsbrief hebt ontvangen hebben wij een bindende afspraak. Uiteraard kun je altijd nog kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak.

 

 

Stap 7)

Een dag voor de behandeling krijg je rond 17 uur een herinneringsmail voor de geboekte behandeling.

 

Ik hoop dat alles voldoende duidelijk is. Lukt het onverhoopt toch niet, geen nood, bel, mail of app mij met je wensen en dan help ik je bij het boeken. Succes!