Nirbhaya.nl
menu sluit menu

Angel Love Massage

Deze massage is een vorm van integratieve massage, een krachtige ontspanningsmassage die goed te vergelijken is met de zorg die een moeder aan haar kind geeft. Ze wrijft over de zere plek (intuïtief), wiegt het kind (dynamisch) en legt haar hand op de zere plek (polariteit).

Integratieve massage combineert de massagetechnieken tot een vloeiend geheel, waarmee op een holistische wijze een ontspanningsmassage gegeven wordt, afgestemd op jouw behoefte van dat moment. Bij Nirbhaya worden o.a. technieken uit de Holistic pulsing, Lomi Lomi, Kum Nye, Ayurveda en Marma therapie gebruikt.

Er zijn drie varianten te boeken.

13244669_1081121361962964_6681081009446775006_nDe Angel Love Massage 120 is een behandeling van 120 minuten waarbij hoofdzakelijk wordt gemasseerd en weinig healingstechnieken worden toegepast. De essentie is via ontspanning terugkomen bij jezelf en een lichte healing verwezenlijken.

De Angel Love Massage 150 is een behandeling van 150 minuten waarbij naast de hiervoor genoemde massage ook diverse healingstechnieken vanuit diverse werelddelen zijn toegevoegd. De essentie is diepe healing; terugkomen bij jezelf, meer uit jezelf halen, trauma verwerking, bewustwording door ontwikkelen en je ware potenties ontdekken.

De Angel Love Massage 180 is een full body massage van 180 minuten waarbij op alle lichaamsdelen een nog diepere healing van specifieke issues plaats kan vinden.

Bij de Angel Love Massage masseer ik vanuit mijn hart en gebruik ik Engelen energie met zachte, liefdevolle muziek. Er is geen plan of structuur, maar ik luister steeds bewust naar wat mij wordt ingegeven in het contact met jou. Mijn ziel is daartoe verbonden met jouw ziel. Mijn handen worden gestuurd vanuit mijn ziel, mijn intuïtie en de energie van je lichaam op dat moment. Gedurende de gehele massage zul je door mijn liefdevolle aandacht en aanwezigheid heel sterk je zelfliefde gaan voelen. Je kuntook alle begrip van tijd en ruimte verliezen en je in een andere liefdevolle heldere dimensie bevinden.

massage1Tijdens de massage worden ziel, lichaam en mind/ego als het ware gescheiden. Het lichaam ontspant diep, de ziel laat zien/voelen wat er in het nu speelt wat stamt uit het verleden, hoe dat je gedrag van nu beïnvloed, en de mind observeert zonder oordeel. Je bent dus enerzijds heel ontspannen, toch bezig met verwerking en tegelijkertijd ook op heel bewust aanwezig. De massage werkt daardoor helend op de structuur van je lichaam (spieren, circulatie, organen, etc.), op je energetische systeem (chakra’s, e.d.), op je psyche en op je mentale conditie.

Angel Love Massage is een diep helende massage en bij regelmatig herhalen (eens per 4-6 weken is aan te raden) zul je een wezenlijke groei doormaken. Deze groei zorgt voor innerlijke kracht, mentale en psychische balans, meer zelfliefde en zelfacceptatie en daarmee meer rust en gelukzaligheid in je leven.

Boeken

Klik hier om een afspraak te maken.